Published by Anni Svensson on januari 21, 2018

Landets vackraste platser enligt Instagram

559-1

En av de stora fördelarna med sociala medier tycker jag, är det faktum att man nu kan få uppleva helt andra världar utan att för den skull behöva resa någonstans. Nu är det ju så att jag älskar att resa men precis som för de flesta andra så har jag en plånbok som inte tillåter oändliga resmål på horisonten.

Vare sig det gäller resor eller något helt annat så är det ett faktum att Instagram och andra sociala palttformar dikterar människors liv till stor del. Detta är något man inte ska sticka under stol med. Det för med sig mycket gott men som men det mesta annat i livet så finns det såklart nackdelar med det också.

Jag driver företag och insåg snabbt vikten av att vara på plats och synlig på nätet. Social View ser till att du får ett smart företagskonto för instagram och andra sociala medier och att ta hjälp av ett företag som dem tycker jag är smart så att man får en bra grund att stå på. Jag anser mig exempelvis duktig på sociala medier men ville helt enkelt lägga en god grund innan jag kunde underhålla den själv. Oavsett vilken kategori du tillhör så är det helt enkelt smart att ta experthjälp så som jag ser det.

Du kan klicka här för att lära dig mer om marknadsföring via sociala medier och se om det finns något du är intresserad av att få hjälp med. Kanske lär du dig något helt nytt som du inte tidigare tänkt på och som kan hjälpa ditt företag framåt. Jag vet i alla fall att jag har lärt mig massor genom att helt enkelt ta del av den information som finns där ute.

Medias artiklar och inslag om sociala medier

559-2

I tidningar kan man hitta mycket att låta sig inspireras av om man är intresserad av sociala medier. Landets vackraste platser enligt Instagram, Facebook-strategierna som fungerar, ja artiklarna och vad de handlar om varierar. Expressen rapporterar här om landets största Instagram-fotograf och detta är en kul artikel för den som vill läsa om en person med engagemang i det dem gör. Jag älskar sådana människor själv och hoppas därför alltid på att flera ska göra det.

Söker du vackra vyer? De vackraste platserna i Sverige enligt Instagram. Läs mer i denna artikel i Cafe’ och se om du kan hitta platsen för ditt nästa kontor. Möjligheterna är trots allt oändliga i en värld är vi kan ta jobbet med oss och sitta vart vi vill, åtminstone inom en hel del yrken.

Jag är definitivt ett fan av att kunna ha friheten att jobba vart jag vill – och i framtiden inte alls – men dit har jag ännu inte kommit. Mitt mål ligger dock inom synhåll och jag arbetar stenhårt för att det ska komma allt närmare ju längre tiden går. Under tiden spenderar jag tid med att drömma om det och kolla på nätet. Så jobbar jag ju förstås också såklart, annars skulle det ju inte gå.

Mina bästa tips för att lyckas med sociala medier

  • Vare sig det handlar om att ta reda på landets vackraste platser enligt Instagram eller att marknadsföra sitt företag så är sociala medier platsen man bör vara på för att lyckas få resultaten man behöver. Dock krävs det också att man tar reda på vilken budget man har för att bli så aktiv som man önskar. Genom att göra upp en hållbar budget så vet du hur mycket du kan ta hjälp för att få det konto på sociala medier som du behöver. Be gärna den som är ansvarig för budgeten på ditt företag om hjälp. Har du ingen sådan så måste du såklart göra den själv.  Jag kan vid det här laget budget eftersom jag har övat på det länge. I början bad jag dock min far om hjälp då han är revisor. Har du någon som kan ämnet i din närhet finns det med andra ord assistans att få.
  • Kolla med duktiga företag inom sociala medier vilka de har använt sig av för att lyckas. Är de konkurrenter till dig må de inte vilja hjälpa dig men så länge det är ett företag som verkar inom en annan bransch har de ingen anledning till att inte vilja tipsa dig om duktiga experter.
  • Läs på nätet innan du bestämmer dig för att anlita ett visst företag för hjälp med dina sociala medier. Då kan du läsa om vad andra har tyckt om dem och vilka resultat de har fått. Detta är alltid smart att göra för den som vill undvika oseriösa aktörer tycker jag. Därför rekommenderar jag det varmt i alla lägen.
  • Det är också naturligt att ha frågor och om du undrar över något som en aktör inom sociala medier skriver så bör du ställa frågan direkt till dem. Du vill ju försäkra dig om att du får bästa möjliga hjälp för att lyckas med sociala medier i ditt företag. De vill gärna hjälpa dig att besvara dina frågor förutsatt att de inte har något att dölja såklart. Jag dubbelkollar och trippelkollar alltid dessa saker om jag behöver det. Det är nämligen så att jag tycker att jag förtjänar det allra bästa när jag satsar min själ i mitt företag. Så enkelt är det.
  • Kolla igenom villkoren för din investering ordentligt. Du vill ju kunna vara trygg med att veta vad det är du får av experterna. Annars riskerar du ju att bli missnöjd fastän du har betalat pengar och det är ingenting som jag rekommenderar. Budgeten är ju ofta tight för den som är företagare, inte sant?

Goda beslut baseras på fakta

559-3

Gäller det landets vackraste platser enligt Instagram så är ju svaret högst subjektivt men när det kommer till ditt företags framtid är det desto viktigare att se till att alla dina beslut tas baserat på fakta. Gör dem det så kommer du att ha en större chans att lyckas med att synas där alla kunder finns, på sociala medier.