Published by Anni Svensson on september 1, 2015

Planera inredningen i barnrummet

För att du ska göra det så enkelt som möjligt för dig då du inreder ditt barns rum krävs det planering. Det är egentligen mer eller mindre A och O. På så vis kommer du att kunna skapa en trevlig inredning utan att den känns ogenomtänkt.

62-4-barnrum-inredning-leksakerBara för att det är ett barnrum behöver det inte betyda att inredningen ska vara ett hopkok av diverse möbler som har blivit över. Se det istället som en chans att vara kreativa och skapa en härlig lekplats för skoj, bus, lek och mysiga sagostunder. Här hittar ni roliga barnmöbler som ungarna gillar i olika former, färger och utföranden. En del är enkla och stilrena medan andra baseras på olika filmer och sagor.

På nätet finns det utmärkta möjligheter att hitta inredning till barnens rum oavsett ålder och oavsett smak. Förutom butiker med allt från detaljer till textilier och möbler kan du även hitta inspiration. Gör en enkel sökning så hittar du en hel del att välja och vraka bland!

Kolla online

Har du varit i stora möbelvaruhus utan att hitta det där du letar efter ska du som sagt ta dig tid att titta på internet i lugn och ro. I den här webbshopen hittar ni barnleksaker och barnmöbler online som passar de flesta oavsett intresse och ålder. I utbudet finns det mesta du kan tänkas behöva när du ska inreda helt enkelt.

Ibland kan det vara skönt att få lite idéer inför hur du ska börja med projektet. Många tidningar har publicerat guider och listor som du kan printa ut eller skriva ner om du behöver en knuff i ändan för att komma i gång. Här kan ni läsa om tips för att inreda barnrum så som hur du kan välja bland olika teman till exempel. Med lite fantasi går det mesta vägen!

 

#barnmöbler#barnrum#barnsäng