Published by Anni Svensson on juli 16, 2012

Populära converse skor


converse
Vissa typer av kläder och klädstilar måste många gånger anpassas till den stil som man har och vissa märken bara passar till allt.

Dagens streetwear stilar som inkluderar hip hop stilar, skateboard stilar, urban stilar, gothic stilar, rock stilar, graffiti stilar har en sak gemensamt och det är att man måste i alla typerna av fallen anpassa skor som passar och skall man gå efter kvalité på samma gång så finns det bara ett typ av märke som har något för alla och det är Converse skor.

Märket känner du säkert igen som har funnits under en väldigt lång tid och kommer från idrotten, men har de senaste årtiondena blivit ett av det mest populära skomärket på markanden. Detta på grund av att man har många olika modeller av Converse skor att välja på och idag så finns det modeller speciellt anpassade för tjejer och de som är unisex. Converse skor finns också många olika färger som svart och rosa, och de som även har ett läckert mönster. Vita converse skor som också kan användas till lite mer vanliga tillställningar finns också på marknaden så det finns mycket att välja mellan.

När man tänker på converse skor så ser man framför sig modellen som har den höga baksidan som är de populära basketbollsskorna. Idag så finns det även låga converse skor och sandaler i olika färger, så utbudet är väldigt stort. De vanligaste modellerna är utan foder och är gjorda för både inomhus och utomhus. Men det finns även de som är fodrade för att man vill även kunna bevara sin stil vintertid när det är kallt ute.

När vi kollar direkt in några populära converse skor så hittar vi den höga modellen som är beige, marinblå, svart, röda samt även vita converse skor. En modell har även ett läckert vitt mönster på en svart bakgrund. På nästan alla converse skor så behåller man den speciella converse stilen med den vita sulan och den vita framsidan samt den klassiska linjen på sidan. Men det finns även undantag i deras kollektion.

Gillar du att ta tära på gränserna så finns det även converse skor som har exempelvis amerikanska flaggan. För dig som söker enkelhet finns det vita converse skor så det finns något för alla vem än du är. Det som är roligt med converse skor är att de är snygga och kommer att hålla under många år, så att köpa riktiga skor är en investering som kommer att löna sig länge och man jämför med billigare märken.  Så välkommen till världen av converse skor och du kommer att gilla det du ser, det lovar vi.